Ebenisteria a Sant Fruitós de Bages

Sysmowood, ebenisteria a Sant Fruitós de Bages

Des de la nostra ebenisteria a Sant Fruitós del Bages dissenyem i fabriquem tota classe de mobles a mida a Barcelona. Consulti pressupost sense compromís.

ebenisteria sant fruitós

 

Sense cansament, només amb el lliurament, mitjançant de sons que dibuixen, mans que creen, l'art de modelar i tallar històries futures i records viscuts. A Sysmowood mantenim la professió del fuster, com a creador de llars, mitjançant mobles que perdurin en el temps.

D'origen familiar, fundem la nostra pròpia ebenisteria a Sant Fruitós de Bages (Barcelona) l'any 1995, construint un negoci sota els ferms pilars de l'experiència, qualitat i funcionalitat.

Durant aquests 20 anys de treball hem modernitzat la maquinària, sumant al caràcter artesanal, la perfecció i minuciositat que aporta maquinària específica d'última generació, com la CNC, de tall i disseny a mida.

fogons de cuina, treballs específics amb Corian, mobles a mida per a oficines, locals o habitatges... Si busca una ebenisteria a Sant Fruitós de Bages o a qualsevol altre punt de Barcelona, truqui'ns.

Podem assessorar-li en els materials i facilitar-li un pressupost sense compromís. Gràcies a programes específics de disseny 3D, podrà comprovar el resultat final del projecte, abans de començar.

PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS
DISSENYS 3D
ENTREGA I MUNTATGE